В Ужгороді міліція затримала грузинських злодіїв-гастролерів

В Ужгороді міліція затримала грузинських злодіїв-гастролерів

07.11.14 08:01 0 611
Зловмисники за допомогою спеціального сканера та відмичок обкрадали автівки ужгородців.

Останнім часом в Ужгороді почастішали крадіжки з автомобілів. Невідомі зловмисники відкривали припарковані на вулиці, біля супермаркетів іномарки за допомогою спеціального сканера, який зчитує сигналізацію, й викрадали з салону гроші, документи та інші цінності.

Потерпілі один за одним стали звертатися в міліцію із заявами. Зокрема, з джипа «Хюндай» 59-річного ужгородця, припаркованого ввечері на вул.Г.Свободи, невідомі зловмисники викрали 700 гривень.

Справою зайнялись працівники карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції, і невдовзі невловимих досі крадіїв затримали.

Як з′ясувалося, автівки ужгородців «чистили» троє громадян Грузії віком 37-45 років, які в останні роки проживали на території України, зокрема у Києві та Луганську. До нас приїхали кілька днів тому з Луганська. При цьому злодії користувалися спеціальним сканером, який записував код електронної сигналізації і відтворював його, аби відчинити дверцята машини. Цей пристрій у них вилучила міліція, як і відмички та інше злодійське приладдя.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження, усіх трьох грузинських злодіїв-гастролерів затримано в порядку ст.208 КПК України, вони утримуються в ІТТ Ужгородського міськвідділу міліції. Вирішується питання про обрання щодо них міри запобіжного заходу.

- Гостинне Закарпаття відкрите для гостей з добрими намірами, проте ми категорично не сприймаємо тих, хто приїздить сюди з метою скоєння злочинів,-коментує подію начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Шаранич.-«Гастролерів» ми будемо відслідковувати й затримувати. Це моя тверда позиція – на Закарпатті не місце для непроханих гостей!

Наразі затриманим доведено 3 епізоди крадіжок із машин, найбільша сума – 17000 гривень. Слідство у справі триває, воно повинно встановити справжні масштаби злочинних діянь грузинських гастролерів. Після чого ті заслужено опиняться на лаві підсудних.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівська область: ...
Наступна новина: Рятувальники ДСНС України ...

КОМЕНТАРІ