В Закарпатській області керівник Іршавського райвідділу міліції провів прийом громадян у селі Лоза

В Закарпатській області керівник Іршавського райвідділу міліції провів прийом громадян у селі Лоза

07.11.14 18:25 0 603
Цими днями начальник Іршавського райвідділу міліції підполковник Мирон Черничко поспілкувався з активом села Лоза та провів виїзний прийом громадян.

На прийом першим завітав директор Лозянської ЗОШ 1-2ступенів Володимир Товт, який запросив правоохоронців до школи для проведення з учнями профілактичної бесіди. Крім цього, директора турбують діти із неблагополучної сім′ї, які постійно без поважних причин пропускають заняття у школі. Вчителі вже проводили відповідну роботу з батьками, але їхні зусилля марні. Тому директор попросив втрутитись працівників відділу кримінальної міліції у справах дітей.

Сільські депутати прийшли на прийом обговорити співпрацю із дільничним інспектором. Вони запропонували відвідати неблагополучні сім′ї у селі, бо були звернення мешканців села відносно зловживання деякими громадянами спиртними напоями.

Мешканці Лози прийшли на прийом із питаннями, які не зовсім стосувались компетенції міліції. Однак всі змогли отримати консультацію, яким чином і в яких інстанціях можна вирішити дану проблему. Крім цього, були й питання відносно неприязних стосунків із сусідами.

Насамкінець Мирон Черничко поспілкувався із сільським головою с.Лоза Іваном Петеньком, який висловив свої побажання до міліції та необхідність відродження народних дружин.

Всі питання, з якими звертались мешканці села, взято під особистий контроль начальника райвідділу підполковника міліції Мирона Черничка, який зазначив, що за всіма зверненнями буде проведено перевірку.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі обговорили ...
Наступна новина: За підсумками 10 місяців ...

КОМЕНТАРІ