27-річного івано-франківця притягують до відповідальності за зберігання марихуани

27-річного івано-франківця притягують до відповідальності за зберігання марихуани

07.11.14 17:36 0 600
Задля того, щоб запобігти зростанню кількості наркозалежних осіб і особливо з числа молодих людей працездатного віку, оперативники підрозділу боротьби із незаконним обігом наркотиків щоденно здійснюють цілий комплекс профілактичних та оперативно-розшукових заходів. Це і відпрацювання територій, і попередження та виявлення правопорушень на об'єктах легального обігу наркотиків, працюють над виявленням і викоріненням наркопритонів, перекривають канали постачання наркотиків.

Приміром, нещодавно під час несення служби на маршруті патрулювання працівники Івано-Франківського міськвідділу міліції затримали чоловіка, який зберігав марихуану. 27-річний житель обласного центру у верхньому одязі мав паперовий згорток, в якому знаходились суха речовина зеленого кольору (ззовні схожою на марихуану). Правоохоронцям чоловік розповів, що дурман-зілля зберігав для власного вживання.

За цим фактом проводиться перевірка, встановлюється канал надходження наркотику природного походження. Відкрито кримінальне провадження за зберігання наркотичної речовини, яку наразі направлено до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС в області для проведення хімічного дослідження.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Житомирські дільничні ...

КОМЕНТАРІ