У Львівській області сім'ї правоохоронців загиблих у зоні АТО будуть отримувати таку ж саму фінансову допомогу як і сім'ї військослужбовців

У Львівській області сім'ї правоохоронців загиблих у зоні АТО будуть отримувати таку ж саму фінансову допомогу як і сім'ї військослужбовців

07.11.14 15:39 0 556
Відтепер сім'ї загиблих міліціонерів та військослужбовцівотримуватимуть 609 000 гривень.

5 листопада 2014 року Кабінетом Міністрів прийнята розроблена МВС постанова, яка стосується виплати одноразової грошової допомоги у разі загибелі (смерті) працівника міліції.

Даний нормативно-правовий акт усунув диспропорцію між розмірами одноразової грошової допомоги, що виплачується сім'ям працівників міліції сім'ям військовослужбовців у разі загибелі під час безпосереднього виконання службових обов'язків, зокрема в районі проведення АТО.

До прийняття вказаної постанови розмір грошової допомоги для сімей працівників міліції був у 5 разів менше ніж розмір аналогічної допомоги для сімей військовослужбовців.

Крім того на МВС покладається завдання провести перерахунок виплаченої одноразової грошової допомоги сім'ям, а у разі їх відсутності батькам та утриманцям працівників міліції, які загинули при безпосередній участі в АТОу період з 14 квітня 2014 року і до набрання чинності цією постановою.

Прес-служба МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: на ...
Наступна новина: Євросоюз продовжив ...

КОМЕНТАРІ