У Львові правоохоронці знищили понад 20 кілограмів наркотичних засобів

У Львові правоохоронці знищили понад 20 кілограмів наркотичних засобів

07.11.14 13:24 0 607
Працівники Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків Головного управління МВС України у Львівській області 6 листопада знищили вилучені з незаконного обігу наркотичні речовини. За цінами чорного ринку вартість спалених наркотиків становить близько 240 тисяч гривень.

Було спалено наркотичні засоби, психотропні речовини та прекурсори. Всі знищені наркотичні речовини зберігались раніше як речові докази у 179 кримінальних провадженнях. Проте зберігати їх надалі було визнано недоцільним, оскільки суди вже винесли свої рішення по цих провадженнях.

При знищенні крім працівників БНОН були присутні також представники Головного Управління юстиції у Львівській області, Управління Служби безпеки України у Львівській області та Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області. Всього було знищено понад 20 кг наркотичних засобів, 2 літри прекурсорів та приладдя, за допомогою якого виготовлялись наркотики.

«За цінами чорного ринку вартість спалених наркотиків становить близько 240 тисяч гривень. Серед знищеного були також важкі наркотики: амфетамін, метадон та бупренорфін», - повідомив старший оперуповноважений УБНОН ГУМВС України у Львівській області майор міліції Володимир Карабін.

ВЗГ ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: рятувальники проводили ...
Наступна новина: На Вінничині дотримуйтесь ...

КОМЕНТАРІ