Львівщина: подяка!

Львівщина: подяка!

07.11.14 13:01 0 585
До Головного управління МВС України у Львівській області надійшов лист-подяка на ім'я начальника ГУ МВС України у Львівській області полковника міліції Загарія Дмитра Дмитровича, від Жулій Юлії Вікторівни.

Текст подяки подаємо нижче:

Шановний Дмитро Дмитрович!

Дозвольте висловити щиру подяку працівникам міліції, котрі проявили свій професіоналізм і надали мені допомогу при затриманні злочинця.

Я, Юлія Вікторівна, 1989 року народження, працюю в перукарні, яка знаходиться в місті Краматорськ. 14 жовтня 2014 року приблизно близько 19 години я знаходилась на своєму робочому місці, саме збиралась додому. в приміщення зайшов чоловік і швидким кроком попрямував до мене, зірвав з мене ланцюжок і сережки хотів бігти. Я і моя колега, намагалися його втримати потім бігли за ним і просили віддати речі але не допомогло. Чоловік вискочив з приміщення і побіг. На щастя, хлопці котрі проходили неподалік, виявилися міліціонерами зі Львова, які в свій вихідний день просто йшли в магазин та негайно затримали злочинця.

Хочу висловити велику подяку Пилипишину О. С, Михайлову Д.С, Левицькому Г.С, Василишину Ю. С, Стаднику І., а також і їхньому керівництву.

З повагою,

Жулій Юлія Вікторівна
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Провадження стосовно ...
Наступна новина: Мешканці Хмельницької ...

КОМЕНТАРІ