У Рівненській області дубровицькі правоохоронці затримали автомобіль зі зброєю

У Рівненській області дубровицькі правоохоронці затримали автомобіль зі зброєю

07.11.14 15:16 0 553
27 жовтня в лісі поблизу села Людинь Дубровицького району, міліціонери вилучили у автомобілі УАЗ автомат Калашникова, 54 патрони та гранату Ф-1.

До міліції повідомили місцеві жителі, що вони помітили підозріхих осіб зі зброєю. На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група. В ході огляду автівки та прилеглої території правоохоронці вилучили бойовий автомат АК-74 з приєднаним магазином та набоями до нього в кількості 54 штуки і гранату Ф-1.

Працівники міліції з`ясували, що за кермом автомобіля перебував 26-річний Денис, уродженець Черкаської області та його знайомий 26-річний Олексій, житель Житомирської області. Дані молодики приїхали в Дубровицький район лише з однією метою – наживи. Хлопцям захотілося легких грошей, які вони хотіли здобути шляхом добування «сонячного каміння».

В молодиків виник конфлікт з місцевим населенням в ході якого Олексій дістав з-під сидіння автомат та здійснив постріл чергою вгору.

– Відомості по даному факту внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України, – зазначив начальник Дубровицького РВ УМВС України в Рівненській області підполковник міліції Сергій Родзін. – Санкція даної статті передбачає позбавлення волі на строк до восьми років.

Катерина Семенюк,

Дубровицький РВ УМВС

України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Дрогобицькому районі ...
Наступна новина: Прокуратура області не ...

КОМЕНТАРІ