Рівненські міліціонери розшукують

Рівненські міліціонери розшукують "мінера" ОДА

07.11.14 16:57 0 611
06 листопада о 14.23 годині до чергової частини Рівненського міського відділу міліції надійшло повідомлення від чергового ДСНС про те, що о 14.18 годині на лінію «101» зателефонував невідомий, та повідомив, що на першому поверсі Рівненської обласної адміністрації знаходиться вибуховий пристрій.

За кілька хвилин після отримання повідомлення на місці надзвичайної події працювали слідчо-оперативна група Рівненського МВ УМВС, вибутехнічна лабораторія НДЕКЦ при УМВС в Рівненській області, служби оперативного реагування міліції, МНС, і швидка допомога. По периметру прилеглої території ОДА з числа правоохоронців виставлена охорона. З приміщення адміністрації були евакуйовані усі люди, що знаходилися в будівлі.

До пошуків вибухівки залучили кінологічну службу міліції із спеціально навченими службовими собаками, проте фахівцями небезпечні предмети, ні приміщенні ОДА, ні на прилеглій до неї території, виявлені не були.

— Це вже четверте неправдиве повідомлення про замінування Рівненської ОДА, — зазначив начальник Рівненського МВ УМВС в Рівненській області Руслан Мельник. — Відомості по данному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) відкрито кримінальне провадження.

О 15 годині 40 хвилин Рівненська обласна адміністрація відновила роботу

Нині проводяться усі необхідні слідчо-оперативні заходи, аби встановити особу зловмисника.

Міліціонери вкотре нагадують громадянам, що за такі «жарти» чинним законодавством передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком від двох до шести років.

Надія ЮРЧУК,

Рівненський МВ УМВС

України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Львові водій автомобіля ...

КОМЕНТАРІ