У Рівненській області рятувальники діляться досвідом з працівниками місцевих пожежних команд району

У Рівненській області рятувальники діляться досвідом з працівниками місцевих пожежних команд району

07.11.14 10:33 0 633
5 листопада працівниками Костопільського районного сектору Головного управління ДСНС України у Рівненській області було проведено навчання з водіями місцевих пожежних команд, щодо готовності підрозділів до ліквідації пожеж, а також залучення працівників місцевих пожежних команд до профілактичної роботи спрямованої на забезпечення пожежної безпеки населених пунктів району.

У рамках заходу рятувальники спільно з водіями місцевих пожежних команд провели ряд заходів з пожежно-профілактичного відпрацювання житлового сектору Маломидської, Великомидської та Яполотської сільських рад району.

Впершу чергу вогнеборці звертали увагу на представників так званої «категорії ризику», до якої входять одинокі громадяни, пенсіонери, багатодітні родини, а також особи, що зловживають спиртними напоями.

Мешканцям сіл нагадали основні правила пожежної безпеки у побуті, вказали на наявні в помешканнях протипожежні недоліки, проінструктували як їх усунути і як необхідно діяти у разі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної події.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині через ...

КОМЕНТАРІ