Сергій Максимов: "Міліція з людьми і для людей"

Сергій Максимов: "Міліція з людьми і для людей"

07.11.14 12:21 0 651
Начальник УМВС України в Рівненській області Сергій Максимов 5 листопада провів виїздний прийом громадян у Дубно. Він зустрівся з місцевим населенням особисто аби почути думку громади про роботу міліції, адже саме довіра людей є основним показником у роботі правоохонців.

Жителі міста та району, представники влади, громадських організайцій і духовенства мали можливість поспілкуватись з очільником обласної міліції. Усі бажаючі отримали кваліфіковані відповіді на свої запитання. Від громадян, які звертались з різними проблемами, прийняті відповідні заяви. Сергій Володимирович нікого не оминув увагою та кожному, хто прийшов професійно роз'яснив інформацію щодо порушених громадянами питань.

З керівництвом громадських організацій та місцевого самоврядування підполковник міліції обговорив питання подальшого вдосконалення співпраці місцевих правоохоронців та громади. Особливу увагу приділили участі міліції у врегулюванні міжконфесійного конфлікту, який на разі досить актуальний на Дубенщині. Сергій Максимов вкотре наголосив, що міліція залишається поза релігією і політикою та діє виключно у рамках правового поля.

Підсумовуючи свій візит на Дубенщину Сергій Максимов зазначив, що під час прийому люди звертались з різними проблемами, однак приємний той факт, що громадяни прийшли не лише з проблемами, а й і з подяками для правоохоронців.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олександр Симчишин ...
Наступна новина: Ветеран міліції Житомирщини ...

КОМЕНТАРІ