В Тернополі у парку Топільче триває ремонт пішохідної доріжки та облаштування пандуса

В Тернополі у парку Топільче триває ремонт пішохідної доріжки та облаштування пандуса

07.11.14 15:49 0 578
Стан ремонту пішохідної доріжки та облаштування пандуса у парку Топільче оглянув міський голова Сергій Надал. За його словами, цього року тут вкладуть бруківкою 365 метрів доріжки, замінять вуличне освітлення, а наступного року робота з облаштування іншої частини даної ділянки продовжиться.

«Цією доріжкою щодня користуються тернополяни, коли ідуть від ринку до масиву «Дружба», проте її багато років ніхто не ремонтував, тому необхідність у її облаштуванні дуже актуальна, - розповідає Сергій Надал. – Цього року тут відремонтують найбільш аварійну частину – 365 метрів, одночасно працюють робітники над проведенням лінії електропередач та встановленням ліхтарів у такому ж стилі, як у всьому парку. Наступного року ремонтні роботи над іншою частиною доріжки продовжаться, тоді ж встановимо тут додаткові лавочки для відпочинку».

Міський голова також зазначив, що ремонту потребують ще інші ділянку у парку. Проте у першу чергу ремонтувати будуть ті, де найчастіше ходять тернополяни.

«Від тернополян поступає багато звернень щодо облаштування пандуса у парку Топільче. Адже на немає жодного спуску від масиву «Дружба» до парку, тому ми облаштовуємо такий пандус, - додає Сергій Надал. – Наразі тривають земляні роботи».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Євросоюз продовжив ...
Наступна новина: Міліціонери викрили ...

КОМЕНТАРІ