Тернопільщина сприятиме виконанню Угоди про асоціацію між Україною,Європейським Союзом,Європейським Співтовариством з атомної енергії

Тернопільщина сприятиме виконанню Угоди про асоціацію між Україною,Європейським Союзом,Європейським Співтовариством з атомної енергії

07.11.14 09:21 0 583
Голова Тернопільської обласної державної адміністрації доручив відповідним департаментам та управлінням затвердити план заходів на 2014-2017 роки з підготовки імплементації Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським Співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони.

«Щоб забезпечити виконання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом, Європейським Співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами ми повинні сприяти створенню та розширенню інфраструктури для розвитку малого та середнього бізнесу (бізнес-інкубаторів, технопарків, фондів підтримки підприємництва) в області, - констатував Олег Сиротюк. – Також ми маємо налагодити двостороннє співробітництво з питань розвитку сільського зеленого туризму між областями України та відповідними адміністративно-територіальними одиницями держав – членів ЄС».

Серед заходів з підготовки імплементації Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом, Європейським Співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами на 2014-2017 роки організація та проведення тренінгів для сільського населення, відповідних конференцій, засідань за круглим столом, семінарів із залученням експертів ЄС, організація навчальних поїздок до держав – членів ЄС. Проведення презентацій економічного та інвестиційного потенціалу області в органах і структурах ЄС. Залучення допомоги ЄС у рамках Всеохоплюючої інституційної розбудови, інструментів Twinning, TAIEX та забезпечення співпраці у рамках програми SIGMA.

Також Олег Сиротюк доручив розробити Стратегію розвитку сфери культури до 2025 року. Активізувати співпрацю з державами–членами ЄС щодо обміну інформацією про методи планування і реалізації державної політики регіонального розвитку.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: У Львові двоє неповнолітніх ...

КОМЕНТАРІ