Тернопілля: норвезькі дослідники визначали рівень компетентності держслужбовців області

Тернопілля: норвезькі дослідники визначали рівень компетентності держслужбовців області

07.11.14 16:15 0 610
В рамках проекту «Швидка інтеграція в Європейське співтовариство: відображення потреб поліпшення компетентності українських державних службовців» 31 жовтня на базі Центру Євростудій Тернопільського національного економічного університету відбулося дослідження компетенції державних службовців. Його проводив Міжнародний фонд соціальної адаптації спільно з Університетом Нурланд (Норвегія) за підтримки Міністерства закордонних справ Норвегії.

«Метою проекту є визначення потреб у підвищенні рівня професійної компетентності державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування з питань імплементації положень Угоди про асоціацію між Україною та ЄС та перспективами інтеграції до Європейського Союзу в контексті реформування системи державного управління в Україні, - розповів заступник директора департаменту - начальник управління інвестиційної, зовнішньоекономічної діяльності та міжнародного співробітництва Руслан Кулик. - Дослідження проводиться в два етапи – на центральному та регіональному рівні та охоплює близько 150 державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування та працівників вищих навчальних закладів, наукових установ, до компетенції яких належать питання підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування».

В результаті дослідження норвезькі вчені залишилися задоволеними компетентністю державних службовців області, які прийняли участь у фокус-груповому дослідженні. А на основі результатів досліджень буде розроблена програма тренінгів для державних службовців України (ІІ етап проекту), реалізація якого триватиме триватиме 3 роки.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ