На Тернопіллі триває підготовка обласної Програми розвитку водних видів спорту

На Тернопіллі триває підготовка обласної Програми розвитку водних видів спорту

07.11.14 14:57 0 600
Про ефективне використання потенціалу Тернопільського ставу йшлося 6 листопада на нараді під керівництвом заступника голови Тернопільської обласної державної адміністрації Леоніда Бицюри. Участь у нараді взяли Почесний президент Тернопільської обласної федерації риболовного спорту Любомир Шимків, президент Всеукраїнської федерації з канополо, президент Федерації каное Тернопільщини Віктор Кузяк, директор департаменту архітектури, будівництва, житлово-комунального господарства та енергозбереження Володимир Харченко.

«Тернопільський став і прилегла до нього інфраструктура мають величезний потенціал для розвитку водних видів спорту, - констатував Леонід Бицюра. – Однак наразі він не є повністю використаним. До нас неодноразово зверталися федерації водних видів спорту з пропозиціями провести у Тернополі впродовж найближчих трьох-чотирьох років змагання різних рівнів. Тому зараз ми маємо розробити комплекс заходів, які б забезпечили проведення таких змагань на належному рівні».

Як поінформував Володимир Харченко, в першу чергу потрібно провести роботи з благоустрою території, а пізніше розпочинати будівництво об'єктів інфраструктури, які дозволять використати потенціал ставу повною мірою. Також потрібно розвивати транспортне сполучення, інженерне забезпечення.

«Особливої уваги заслуговує гребний канал, - зазначив Володимир Харченко. – Раніше тут були розпочаті роботи, однак їх не завершили. Цей гребний канал був зорієнтований на проведення змагань, в першу чергу з веслувальних видів спорту. Але зараз мова йде про використання і каналу, і озера в комплексі».

Заступник голови Тернопільської ОДА Леонід Бицюра наголосив, що на часі – підготовка проекту обласної Програми розвитку водних видів спорту на період з 2015 по 2018 рр. Він запропонував присутнім долучитися до її розробки, внести свої зауваження і пропозиції.

Проект Програми буде розглянуто на сесії Тернопільської обласної ради.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Буковина: на Вижниччині ...

КОМЕНТАРІ