Злодія,на рахунку якого близько десятка крадіжок з транспортних засобів,викрили тернопільські міліціонери

Злодія,на рахунку якого близько десятка крадіжок з транспортних засобів,викрили тернопільські міліціонери

07.11.14 10:17 0 622
Працівники патрульно-постової служби взяли «на гарячому» автомобільного злодія. 26-річний тернополянин заробляв на прожиття, викрадаючи з автомобілів цінні речі. В минулому він вже відбував покарання за крадіжки.

Правоохоронці встановили, що вдень тернополянин ходив містом та приглядався до припаркованих у дворах автівок, а ввечері виходив на справу.

За допомогою молотка, зловмисник вибивав скло або ж виламував замки й забирав усі цінні речі, які громадяни залишали в салоні транспортних засобів, а саме – мобільні телефони, навігатори, відеореєстратори, автомагнітоли.

Здобутий злочинним шляхом товар злодій відносив до ломбарду чи продавав сам. Коли гроші закінчувалися, знову йшов на злочин.

Під час чергової крадіжки чоловіка помітив власник автотранспорту та повідомив правоохоронців. Наряд міліції відреагував оперативно та взяв зловмисника «на гарячому».

Наразі слідчі довели причетність мешканця обласного центру до семи крадіжок з салонів автомобілів, інші факти перевіряють. Відкрите кримінальне провадження за ст. 185 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Закарпатті міліціонери ...

КОМЕНТАРІ