Шість років в'язниці отримав іноземець,який вербував тернополянок у сексуальне рабство

Шість років в'язниці отримав іноземець,який вербував тернополянок у сексуальне рабство

07.11.14 12:47 0 585
До шести років позбавлення волі засудили уродженця Грузії. Чоловіка визнали винним у торгівлі живим товаром.

Днями колегія суддів судової палати в кримінальних справах Апеляційного суду Тернопільської області розглянула у закритому судовому засіданні його справу і в апеляції відмовила.

Тому вирок Тернопільського міськрайонного суду залишився без змін.

Нагадаємо, що у 2013 році працівники відділу боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми УМВС України в Тернопільській області затримали вербувальника, уродженця Грузії, який торгував українськими, а зокрема і тернопільськими жінками.

- Вербувальник, приїхавши до Тернополя, налагодив канал постачання «живого товару» у турецькі будинки розпусти,- розповідає начальник відділу боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми Сергій Запаранюк.- Таким чином, іноземець завербував 5 молодих дівчат, які через своє скрутне матеріальне становище та збіг тяжких сімейних обставин шукали роботу за кордоном. Аби втягнути жінок у боргову кабалу, торговець за власні кошти організовував їх виїзд. За кожну передану дівчину до борделю він збирався отримати грошову винагороду.

Правоохоронці Тернопільщини затримали зловмисника, коли той віз до львівського аеропорту першу партію «товару» – двох тернополянок.

Тепер за вчинене торговцю «живим товаром» доведеться провести найближчих шість років в ізоляції від суспільства.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Провадження стосовно ...

КОМЕНТАРІ