На Тернопіллі міліціонери просять допомогти у розкритті крадіжки грошей з банкомату

На Тернопіллі міліціонери просять допомогти у розкритті крадіжки грошей з банкомату

07.11.14 13:15 0 564
Співробітники міліції розшукують осіб, які скоїли крадіжку грошей з банкомату, що знаходиться у приміщенні одного із кафе селища Гримайлів Гусятинського району.

Повідомлення про крадіжку надійшло до співробітників Гусятинського райвідділу міліції близько 7 години ранку. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Міліціонери встановили, що невідомі особи вночі, зламавши замки вхідних дверей кафе, проникли в приміщення, де був вмонтований банкомат. Зловмисники розрізали задню стінку банкомата болгаркою та витягнули касети з грошима. Сума вкраденого наразі встановлюється.

Приміщення кафе не обладнане сигналізацією. Із систем захисту – лише решітки на вікнах. Банкомат, який обікрали, знаходиться під охороною приватної фірми.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 ККУ (крадіжка). Правоохоронці розшукують осіб, які можуть бути причетними до резонансного злочину.

З метою встановлення всіх обставин інциденту та можливих свідків та очевидців події, міліціонери звертаються до всіх, хто володіє інформацією, яка допоможе у розкритті крадіжки, телефонувати у Гусятині за номерами (код 257) 2-12-45, 2-11-36 або 102 у будь-який відділ внутрішніх справ.

Правоохоронці гарантують анонімність та винагороду за важливу інформацію.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Мешканці Хмельницької ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: в ...

КОМЕНТАРІ