У Львові проходить міжнародний хореографічний конкурс «Супер денс»

У Львові проходить міжнародний хореографічний конкурс «Супер денс»

08.11.14 11:20 0 647
З 7 по 9 листопада в Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини у Львові відбувається Третій міжнародний конкурс сучасної хореографії «Super dance – 2014», що проходить у рамках святкування 75-річчя функціонування позашкільної освіти Львівщини та 30-річчя діяльності Центру.

Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Конкурс є культурно-мистецьким заходом, який покликаний сприяти становленню і розвитку хореографічного мистецтва та національної культури, формуванню духовних цінностей через підтримку дитячо-юнацької творчості та розкриття творчих здобутків сучасного хореографічного мистецтва в Україні», – розповіли організатори.

Учасниками конкурсу є понад сорок танцювальних колективів з України та Білорусі, Молдови, Польщі, Чехії, Литви, Естонії, Латвії та інших.

Для перегляду на конкурсі представлені танцювальні композиції за такими напрями і стилями сучасного хореографічного мистецтва як: хіп-хоп, диско, брейк-денс, джаз-фанк, крамп, джаз-танець, фольк-джаз-танець, афро-джаз-танець, бродвей-джаз-танець, лірикал-джаз-танець, джаз-модерн танець, контемпорері-джаз-танець (contemporary jazz dance), модерн танець, contemporary dance, контактна імпровізація (contacts improvisation) тощо.

Для роботи у складі журі запрошують провідних митців хореографічного мистецтва України і світу. Робота членів журі максимально організована, відповідно, нагородження переможців відбувається у день виступу колективу, володарі гран-прі визначаються при обговоренні на нараді суддівського комітету, під керівництвом голови журі. Нагородження володарів гран-прі проводиться після закінчення гала-концерту конкурсу.

Довідка.

Починаючи з 2010 року у Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини м. Львова раз на два роки проводять Міжнародний конкурс сучасної хореографії «Super dance».

22–24 жовтня 2010 року – Перший міжнародний конкурс сучасної хореографії «Super dance – 2010»;

19–21 жовтня 2012 року – Другий міжнародний конкурс сучасної хореографії «Super dance – 2012».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Закарпаття: на Іршавщині з ...

КОМЕНТАРІ