У неділю у Львові організовують молитву за дітей-сиріт

У неділю у Львові організовують молитву за дітей-сиріт

08.11.14 13:50 0 618
У другу неділю листопада відзначають День молитви за сиріт. Щороку на Львівщині така молитва розпочинається із чувань, а закінчується молитовною прощею цікавими місцями області.

Цьогоріч діти-сироти зі шкіл-інтернатів та діти зі складними життєвими обставинами м. Львова та області будуть мати вечірні чування «Дорогою до святості» та поїдуть на екскурсію у с. Кохавино, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Це не свято, а день, коли ми згадуємо про тих, хто потребує нашого піклування і уваги найбільше. В цей день ми закликаємо, щоб кожна людина, кожна сім’я, спільнота в храмі єдналися в молитві за тих, хто позбавлений мати щастя, опіку та любов мами і тата.

Головною передумовою того, що Україна стане країною без сиріт, є спільна молитва віруючих та їхні практичні справи в служінні дітям-сиротам. Головне завдання кожного з нас – продовжувати молитися за долю дітей-сиріт, за об’єднання родин і за дар відповідального батьківства», – розповіли у Центрі опіки сиріт.

У поїздці візьме участь близько 200 дітей-сиріт із шкіл-інтернатів, дітей зі складними життєвими обставинами м. Львова та області, волонтери руху «Руки допомоги» при місії «Центр опіки сиріт», а також батьки волонтерів та всі добродії.

Для реалізації подорожі Центр опіки сиріт потребує допомоги небайдужих, щоб покрити транспортні витрати та харчування дітей (за детальнішою інформацією прохання звертатись в інформаційний центр Гарнізонного храму св. ап. Петра і Павла).

Також цього року, з нагоди Дня молитви за сиріт, Центр опіки миріт започатковує стильний і інтерактивний молитовний флеш-моб, долучатись до якого заохочує усіх.

8 листопада 2014 року

18:00 – Божественна Літургія у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла.

19:00 – Вечірня

20:00 – Вечірні чування на тему: «Дорогою до святості».

9 листопада 2014 року

Поїздка з дітьми у с. Кохавино

8:30 – Реєстрація біля храму Стрітення (вул. Винниченка, 30а).

9:00 – Спільна молитва. Виїзд до с. Кохавино.

11:00 – Перекуска.

11:30 – Екскурсія.

12:30 – Божественна Літургія.

13:30 – Обід.

14:30 – Програма на тему «Дорогою до святості».

16:30 – Перекуска.

17:00 – Повернення додому.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Доходи отримані за межами ...

КОМЕНТАРІ