В Чернівецькій області хотинські міліціонери знайшли зловмисників "за гарячими слідами"

В Чернівецькій області хотинські міліціонери знайшли зловмисників "за гарячими слідами"

08.11.14 09:31 0 577
Двоє мешканців Хотинського району обікрали автомобіль буковинця. Однак із краденим далеко не втекли, їх одразу викрили правоохоронці.

51-річний мешканець села Клішківці звернувся до Хотинського райвідділу міліції. Чоловік розповів правоохоронцям, що з його автомобіля зникли автомагнітола, акумуляторна батарея та запасне колесо.

Співробітники слідчо-оперативної групи Хотинського райвідділу міліції провели ряд першочергових заходів. Зокрема, обстежили територію, опитали мешканців села. Під час спілкування із міліціонерами громадяни повідомили, що бачили двох підозрілих молодиків та вказали у якому напрямку ті поїхали.

Правоохоронці орієнтували своїх колег-оперативників, які впродовж години знайшли крадіїв. Ними виявилися двоє мешканців села Поляна, 34-х та 36-ти років. Молодший із них раніше мав проблеми із Законом, він притягався до відповідальності за крадіжку.

Крадене працівники міліції знайшли у салоні автомобіля зловмисників та повернули власнику. А чоловікам тепер доведеться за свої дії нести кримінальну відповідальність.

Стосовно них відкрито кримінальне провадження, передбачене ч.2 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Їм загрожує ув'язнення строком до п'яти років.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Росії немає ...
Наступна новина: Володимир Гунчик: Ситуація ...

КОМЕНТАРІ