Чернівецькі міліціонери затримали групу осіб,котрі скоїли серію тяжких злочинів

Чернівецькі міліціонери затримали групу осіб,котрі скоїли серію тяжких злочинів

08.11.14 08:47 0 614
Троє зловмисників за одну ніч вчинили два грабежі та розбій. Завдяки професійним діям працівників Шевченківського райвідділу міліції їхню злочинну діяльність припинено.

Один із учасників кримінального тріо раніше попадав у поле зору правоохоронців. 24-річний мешканець Кривого Рогу скоїв серію крадіжок на ринку та у торгових центрах міста Чернівці. Видало зловмисника те, що він був одягнутий у крадений одяг.

Згодом з'ясувалося, що до своїх кримінальних подвигів гастролер залучив двох 19-річних мешканців обласного центру. Злочинна група «пішла» вже на більш тяжкі злочини. За одну ніч молодики умудрилися скоїти два грабежі та один розбій.

Діяли зловмисники дуже зухвало, до того ж були у стані алкогольного сп'яніння. До жертви підходили ззаду, наносили декілька ударів, забирали майно та втікали. Так у 17-річного хлопця на вулиці Комарова відібрали мобільний телефон, а з 19-річного чернівчанина на вулиці Небесної сотні зняли куртку, вартістю 1000 гривень, де знаходились гаманець із банківськими картками та особисті документи.

Третю жертву молодики зустріли неподалік торгового центру. Спочатку познайомилися із 20-річним мешканцем обласного центру, далі запропонували відсвяткувати знайомство у них вдома. Потерпілий погодився на таку пропозицію. Та коли повернули у темний провулок, молодики одразу накинулись на свого нового «товариша». Хлопця спочатку відлупцювали, а потім притягли на орендовану квартиру. Уже в помешканні чернівчанин зізнався, де проживає та віддав ключі від квартири. Із помешкання потерпілого нападники винесли ноутбук, аудіоколонку, спортивний одяг, зарядний пристрій до ноутбука, мобільний телефон, загальною вартістю майже 10 тисяч гривень.

Правоохоронці провели низку оперативно-розшукових заходів, які допомогли викрити зловмисників. При затриманні злочинна група навіть чинила опір міліціонерам. Однак завдяки злагодженій роботі оперативників, нападники нестимуть кримінальну відповідальність за свої діяння.

Наразі хлопцям оголошено про підозру у скоєнні злочинів передбачених ч. 2 ст. 186 (Грабіж) та ч.2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Їх арештовано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Зловмисникам загрожує ув'язнення строком до десяти років із конфіскацією майна.

Крім цього, мешканцю Кривого Рогу слідчі інкримінують правопорушення, передбачене ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ