В Чернівецькій області психологи Управління ДСНС поспілкувалися з рятувальниками,які повернулися з зони АТО

В Чернівецькій області психологи Управління ДСНС поспілкувалися з рятувальниками,які повернулися з зони АТО

08.11.14 15:44 0 562
Рятувальники Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області разом із колегами з інших регіонів України залучалися для проведення аварійно-рятувальних робіт по відновленню систем життєзабезпечення та інфраструктури краю. Так, працівники аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління Михайло Лазарюк, Валентин Савка та Сергій Панчишин впродовж 46 днів знаходилися у місті Краматорськ Донецької області.

Після повернення зі Сходу України в Чернівці, з рятувальниками постійно зустрічалися практичні психологи Управління ДСНС України у Чернівецькій області. Під час таких зустрічей психологи допомагали колегам переключитися із негативних емоцій від перебування у зоні бойових дій та зосереджували їхню увагу на позитивних моментах внаслідок повернення додому. Зустрічі проводилися у формі індивідуальних та групових бесід, під час яких психологи особливу увагу звертали на психоемоційний стан рятувальників. Разом з цим, психологи підготовлювали рятувальників до можливої подальшої роботи в зоні проведення антитерористичної операції, у зв’язку із ротацією працівників Управління ДСНС України у Чернівецькій області, які виконують завдання за призначенням на Сході України.

«Проведена робота показала, що всі працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області, які були в зоні проведення антитерористичної операції і повернулися додому, готові до подальшої служби в лавах ДСНС України та, у разі необхідності, виконувати поставлені на них завдання в зоні проведення антитерористичної операції» – зазначив психолог Управління Дмитро Горошко.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ