Працівники буковинської фірми,котрі вкрали понад 76 тисяч гривень - під домашнім арештом

Працівники буковинської фірми,котрі вкрали понад 76 тисяч гривень - під домашнім арештом

08.11.14 12:17 0 587
Касира та два водія обікрали дистриб'ютерську компанію, в якій працювали. Та краденими коштами розпоряджалися не довго, їх викрили співробітники Першотравневого райвідділу міліції.

До правоохоронців звернувся директор фірми та повідомив, що з сейфу, котрий знаходиться в кабінеті бухгалтерії зникло 76 тисяч 800 гривень. Правоохоронці прибули на місце виклику, обстежили територію та приміщення. З'ясувалося, що сліди зламу на вхідних дверях відсутні та й сейф не пошкоджений. Міліціонери припустили, що до крадіжки причетні працівники цієї фірми. І як виявилось, інтуїція правоохоронців не підвела.

Зловмисники попередньо обговорили план своїх дій. 39-річна касир віддала ключі водіям, котрі й проникли до приміщення бухгалтерії. Поцупивши гроші, сейф назад замкнули, аби не привертати увагу до зникнення коштів. Крадене зловмисники між собою поділили та розійшлася по домівкам.

Наразі 21-річний мешканець Вінницької області, 26-річний житель Сокирянського району і чернівчанка визнали свою вину та повернули частину коштів.

Як повідомив начальник Першотравневого РВ УМВС України в Чернівецькій області Георгій Юрку, за даним фактом відкрито кримінальне провадження, передбачене ч.3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Судом обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ