Буковина: на Глибоччині правоохоронці застали крадіїв "на гарячому"

Буковина: на Глибоччині правоохоронці застали крадіїв "на гарячому"

08.11.14 11:39 0 598
До місцевого райвідділу міліції звернувся 36-річний мешканець села Чагор та повідомив, що невідомі люди намагаються винести майно з приміщення новобудови.

Проникнувши до будинку шляхом пошкодження металопластикового вікна, двоє молодиків хотіли поцупити інструменти та насос для подачі води по системі опалення. Однак сусід швидко запримітив зловмисників та викликав правоохоронців.

Співробітники міліції оперативно виїхали на місце виклику та застали зловмисників «на гарячому». Чоловіки пояснили, що викрадене мали на меті продати, а кошти витратити на особисті потреби.

Правоохоронці встановили особи зловмисників. Ними виявилися раніше судимі за майнові злочини чернівчани, віком 30-ти та 40-ка років. Один з них неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів та відбував покарання у місцях позбавлення волі майже 12 років.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Наразі міліціонери перевіряють причетність осіб до скоєння інших злочинів на території області. Триває слідство.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові автобус ЛАЗу ...

КОМЕНТАРІ