Буковина: на Сокирянщині міліціонери знайшли автоугонщика

Буковина: на Сокирянщині міліціонери знайшли автоугонщика

08.11.14 16:58 0 624
Буковинець, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, вирішив покататися на автомобілі. Так як власного авто не мав – то угнав транспортний засіб земляка.

54-річний мешканець міста Новодністровськ із вікна свого помешкання побачив, що невідомий копирсається у його автомобілі. Чоловік звернувся із відповідним повідомленням до Сокирянського райвідділу міліції.

Завдяки вжитим заходам міліціонерів, котрі оперативно прибули на місце виклику, вдалося зупинити зловмисника. 19-річний мешканець Новодністровська розбив вікно у автомобілі, вирвав дроти, завів транспортний засіб та навіть встиг від'їхати на 200 метрів. Хлопець не сподівався, що його катанню так швидко завадять правоохоронці.

Свої дії зловмисник пояснює тим, що перебрав трохи оковитої і саме такий стан його штовхнув на скоєння злочину. Адже під дією спиртного юнаку захотілося покататися.

Наразі слідчі інкримінують хлопцю правопорушення, передбачене ч.1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті – позбавлення волі строком до п'яти років.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: 6 ...
Наступна новина: Правоохоронці затримали ...

КОМЕНТАРІ