ДТП на Волині: одна людина загинула,четверо - травмовано

ДТП на Волині: одна людина загинула,четверо - травмовано

08.11.14 18:26 0 1122
Головні чинники аварій - порушення правила обгону та недотримання водіями належного швидкісного режиму в межах населених пунктів.

Близько 20-ї години по вулиці Ківерцівській, що в місті Луцьк, 27-річний житель обласного центру, керуючи автомобілем «Опель Кадет», здійснив наїзд на 60-річну лучанку, яка переходила дорогу поза пішохідним переходом. Після зіткнення пішохода відкинуло на зустрічну смугу руху, де її переїхав автомобіль «ВАЗ 2108», яким керував 27-річний житель села Прилуцьке Ківерцівського району. Внаслідок ДТП пенсіонерка загинула на місці пригоди.

ДТП за участю пішохода зафіксовано і близько 19-ї години на дорозі сполученням Київ – Ковель – державний кордон. 22-річний житель села Смідин Старовижівського району, керуючи автомобілем «Фольксваген Пассат», не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку та збив 64-річну жительку міста Ковель. Внаслідок ДТП пішохід отримала тілесні ушкодження та доставлена у Ковельську центральну районну лікарню.

Порушення Правил дорожнього руху стало причиною травмування ще одного пішохода. Близько 19-ї години в селі Жидичин 39-річний місцевий житель, рухаючись дорогою сполученням Луцьк – Жидичин моторолером марки "Екстрім" без номерного знаку, здійснив наїзд на 43-річну жительку села Кульчин. Потерпілу доставлено до Луцької міської клінічної лікарні. Внаслідок ДТП водій моторолера отримав тілесні ушкодження, але після надання медичної допомоги не госпіталізовувався.

Ще одна ДТП трапилася близько 15-ї години в селі Крухиничі Локачинського району: 55-річний житель району, керуючи автомобілем «ЗАЗ – Славута», не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху і зіткнувся з автомобілем «ВАЗ 2114» під керуванням 28-річного жителя міста Нововолинськ. Внаслідок ДТП водії отримали тілесні ушкодження, доставлені в Локачинську центральну районну лікарню.

За фактами ДТП ведеться досудове слідство.

УДАЇ УМВС України у Волинській області

Читайте також: http://merses.ru/load/reshenie_situacij_na_doroge/11.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Працівники ...

КОМЕНТАРІ