Володимир Гунчик: Ситуація в 51-й бригаді є,була і залишається питанням №1 для влади

Володимир Гунчик: Ситуація в 51-й бригаді є,була і залишається питанням №1 для влади

08.11.14 09:32 0 684
Ситуація в 51-й бригаді є, була і залишається питанням №1 для влади. На цьому наголосив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик під час прес-конференції для ЗМІ за підсумками 100 днів роботи.

під час прес-конференції голови ОДА журналісти порушували чимало питань щодо подальшої долі військового підрозділу, якою переймається вся волинська громада.

Володимир Гунчик зауважив, що він постійно зустрічається з членами батьківського комітету з числа родин мобілізованих та вирішує їх проблемні питання в Адміністрації Президента та Міноборони. Зокрема, він порушував питання концентрації 51 бригади та виведення цього підрозділу з зони бойових дій на ротацію. Як результат - бійці нині вдома. Голова облдержадміністрації зробив все можливе, аби полковника Володимира Яцківа поновили у командуванні, як цього вимагали військові.

«Полковник Володимир Яцків на місці, з солдатами. Він займається питанням оформленням документів для отримання пільг та статусу учасника АТО, питанням виплати заробітної плати військовослужбовцям. триває переформатування 51-ї бригади у 14-ту та будуть створені нові чотири підрозділи. Я постійно спілкуюся з командуванням частини, всі питання обговорюємо. Зробимо все, щоб припинити переслідування військових 51 бригади, які не заслужили цього; зробити все, щоб повернути вояків з полону», - зауважив він.

Голова облдержадміністрації також наголосив, що спільно з командуванням військової частини працюватиме над створенням умов та можливостей, аби покращити морально-психологічний клімат у бригаді та підняти бойових дух у військовослужбовців.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: За звання найсильніших та ...

КОМЕНТАРІ