Луцький міський голова Микола Романюк передав два автомобілі швидкої допомоги міській дитячій поліклініці

Луцький міський голова Микола Романюк передав два автомобілі швидкої допомоги міській дитячій поліклініці

08.11.14 10:06 0 628
Ще весною міський голова Микола Романюк зустрічався з головою німецької спілки «Мости дружби в Україну» Карлом-Германном Крогом. Тоді ж клопотав про придбання і передачу нашому місту карет швидкої допомоги. Тож на прохання міського голови у вересні три спеціалізовані автомобілі прибули до Луцька. До слова, спілка «Мости дружби в Україну» з Німеччини підтримує тісні контакти з містом Луцьк у сферах культури, освіти, науки, медицини. Голова громадської організації професор Карл-Германн Крог багато допомагає нашому місту і області, тож йому присвоєно звання «Почесний громадянин Волині».

Після розмитнення автомобілів, яке здійснив ВОБФ «Європейський вектор», машини були розподілені серед медичних закладів міста для надання невідкладної медичної допомоги дорослим і дітям. Один із автомобілів у жовтні міський голова передав Луцькому гарнізонному військовому госпіталю. ще два — Луцькій міській дитячій поліклініці, що на вулиці Чорновола.

“Ці автомобілі необхідні лікарям, адже ті, що є — у застарілому стані, тож їздити на виклики важко”, - зазначив міський голова Микола Романюк й висловив вдячність за благодійну допомогу пану Крогу.

Опісля міський голова разом з першим заступником Святославом Кравчуком та начальником управління охорони здоров'я Федорем Кошелем оглянули окремі приміщення поліклініки. Тут за сприяння міської влади майже на кожному поверсі встановлено нові санвузли для хлопчиків та дівчаток.

Також було обговорено потреби поліклініки. “На наступний рік будуть закладати кошти у міському бюджеті, аби завершити розпочаті ремонтні роботи. Будемо займатися енергоаудитом та працюватимемо над залученням міжнародних коштів. Для того, щоб утеплити заклад та встановити індивідуальний тепловий пункт”, - зазначив міський голова Микола Романюк.

“Поліклініка повинна бути зручною та комфортною для пацієнтів та її працівників. Над цим ми і будемо працювати”, - додав він.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Ужгородська міліція ...

КОМЕНТАРІ