Волинська область: під гаслом – «Життя в оселях громадян має бути безпечним» рятувальники провели профілактичну роботу у житловому секторі

Волинська область: під гаслом – «Життя в оселях громадян має бути безпечним» рятувальники провели профілактичну роботу у житловому секторі

08.11.14 18:59 0 620
Аби запобігти виникненню пожеж, попередити загибель і травмування людей, працівники державної служби з надзвичайних ситуацій Камінь-Каширського та Старовижівського районів, спільно з представниками місцевого самоврядування, органами опіки, провели комплексні відпрацювання житлового сектору щодо дотримання правил пожежної безпеки при користуванні побутовими електроприладами, пічним опаленням та відкритим вогнем.

Насамперед рятувальники відвідали оселі тих громадян, що належать до так званої «групи ризику»: одиноких літніх людей, багатодітних та неблагополучних родин, де фахівці ДСНС ознайомили громадян з основними причинами виникнення пожеж у житловому секторі, нагадали їм правила пожежної безпеки.

Мешканці сіл привітно зустрічали рятувальників, уважно слухали їх та читали пам’ятки безпеки. Та не всі люди можуть подбати про безпеку власної оселі. Тож про результати перевірок проінформовано органи місцевого самоврядування для приведення помешкань в належний протипожежний стан, щоб у майбутньому уникнути виникнення пожеж та загибелі людей на них.

Під час відпрацювань також оновлені агітаційні матеріали на дошках оголошень, у приміщеннях державних установ, магазинах та об’єктах з масовим перебуванням людей.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Реформування податкової ...

КОМЕНТАРІ