В Житомирській області любарські правоохоронці відзначили громадських помічників міліції

В Житомирській області любарські правоохоронці відзначили громадських помічників міліції

08.11.14 17:15 0 642
Аналізуючи організацію охорони громадського порядку на території району під час перебігу виборчої кампанії та забезпечення правопорядку безпосередньо у день виборів, працівники Любарського РВ УМВС Житомирщини серед позитивних моментів відзначили ефективну допомогу добровільних помічників міліції. Відтак вирушили до сільських рад, де мали найбільш активну їх підтримку у відповідальний момент.

6 листопада з почесною місією до Авратинівської сільської ради завітали начальник Любарського РВ УМВС Михайло Сорока та начальник сектору дільничних інспекторів міліції райвідділу Євген Туман. Правоохоронці від імені всього колективу подякували за сумлінну роботу членам громадських формувань сіл Кириївки й Авратина.

- Напередодні та у день виборів до Верховної ради України, 26 жовтня, до охорони правопорядку разом з міліцією у нашому районі долучились близько 90 добровільних помічників. Люди з відповідальністю поставилися до визначених завдань та упродовж кількох днів чергували на виборчих дільницях, активно співпрацюючи з міліціонерами, - звертаючись до присутніх, відзначив начальник Любарського РВ Михайло Сорока. – Отже їх допомога була і відчутною, і ефективною.

Керівникам найбільш активних громадських формувань Юрію Гольцу та Олександру Тимощуку за сумлінність та відповідальність очільник міліції вручив Подяки.

Потому представники громадських об'єднань та голова сільської ради Тетяна Лінійчук обговорили з правоохоронцями питання подальшої взаємодії у забезпеченні безпеки місцевих жителів.

- Загалом на території району функціонує 27 громадських формувань, до складу яких входить близько 300 осіб. Переважно, такі організації налічують до десятка активних громадян, які, об'єднавшись, вартують спокій та правопорядок у власних селах, - повідомив Михайло Сорока. – Відстані між населенними пунктами різні, тож до моменту прибуття на виклик з райцентру слідчо-оперативної групи ми завжди можемо розраховувати на своєчасну допомогу громадських помічників.

Також керівник міліції повідомив, що за підсумками року правоохоронці планують відзначити й найбільш активних очільників сільських та селищних рад району.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області

(за повідомленням Любарського РВ)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ