На Закарпатті підприємець і благодійник з Виноградова Євген Ярина опікується міліціонерами - бійцями АТО

На Закарпатті підприємець і благодійник з Виноградова Євген Ярина опікується міліціонерами - бійцями АТО

08.11.14 08:03 0 575
За кошти виноградівського благодійника придбано кілька сучасних бронежилетів, каски та інше військове спорядження, яке оберігає життя наших бійців.

Серед десятків небайдужих закарпатців, хто допомагає воїнам АТО – і підприємець та благодійник з Виноградова, 56-річний генеральний директор ТОВ «Експерт» Євген Ярина. Окрім того, Євгеній Віталійович ще й батько чотирьох дітей, серед яких і відома закарпатська співачка Ірина Ярина.

На Виноградівщині Євген Ярина відомий як підприємець, котрий впродовж багатьох років допомагає інвалідам, людям похилого віку, багатодітним родинам, творчим колективам, навчальним і медичним закладам. А тепер, коли на сході України тривають бойові дії, виноградівський благодійник взявся допомагати ще й нашим захисникам.

- Коли до мене звернулися з проханням допомогти спершу виноградівським міліціонерам, а відтак і офіцерам з обласного управління міліції, котрі вирушали на схід в зону АТО, я не роздумував ні хвилини, а придбав усе, що просили, - каже пан Євген.

Загалом за час війни на сході Євген Ярина закупив для наших солдатів і міліціонерів 6 бронежилетів 5-го класу захисту, каски, інше військове спорядження. Обіцяє й далі допомагати закарпатським правоохоронцям, які боронять рідну державу на сході України.

- Від імені всього колективу закарпатської міліції висловлюю щиру вдячність благодійнику з Виноградова Євгенію Ярині за його щедрість, щирість і людяність, -каже начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Шаранич. - Лише спільними зусиллями, разом із нашими підприємцями-благодійниками, волонтерами та всією громадою ми здолаємо ворога.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську ...
Наступна новина: У Рівненській області за ...

КОМЕНТАРІ