В Закарпатській області берегівський райвідділ міліції запрошує на службу

В Закарпатській області берегівський райвідділ міліції запрошує на службу

08.11.14 17:54 0 612
Проводиться набір на службу в ОВС на посади молодшого начальницького складу Берегівського райвідділу міліції. Адреса підрозділу: м.Берегово, вул.Сечені 13.

- Риси, якими в першу чергу повинен володіти працівник міліції: фізична витривалість, міцне здоров'я, моральна стійкість, відповідальність, чесність, комунікабельність та зацікавленість до роботи з людьми, бажання їм допомагати, - наголосив начальник сектору кадрового забезпечення Берегівського райвідділу міліції майор Віталій Михайлов.

Також Віталій Ігорович зауважив, що хоча більшість службовців в міліції – чоловіки, жінки за бажанням теж можуть знайти і реалізуватися себе в цій професії.

Обов′язкові вимоги до претендентів:

– повна загальна середня освіта;

– вік від 18 до 30 років;

– відсутність на вас та ваших близьких родичів компрометуючих матеріалів у правоохоронних органах (притягнення до кримінальної відповідальності).

При оформлені на службу при собі необхідно мати: паспорт, військовий квиток та характеристику з армії (в разі наявності); характеристики з місця проживання, навчання та останнього місця роботи; ксерокопії свідоцтв про народження, одруження, розлучення всіх членів родини; паспорти кандидата та його рідних, атестат (диплом) про середню освіту та інших навчальних закладів, які закінчив, з випискою оцінок, ідентифікаційний код.

Кандидати зараховуються на роботу тільки після проходження військово– лікарської комісії. В подальшому направляються на курси першопочаткової підготовки працівників міліції до м.Львова чи м.Чернівці, термін навчання - 4 місяці. В період навчання їм виплачується щомісячна заробітна плата. По закінченню курсів кандидати приступають до виконання службових обов'язків.

Гарантуємо:

стабільне грошове забезпечення, в тому числі і додаткове матеріальне стимулювання та преміювання (у разі зразкової служби);

можливість кар'єрного зростання;

чергову відпустку від 30 діб та виплату щорічної матеріальної допомоги;

безоплатне медичне обслуговування у спеціалізованих поліклініці та госпіталі;

За додатковою інформацією щодо питань зарахування на службу в ОВС та інших, які можуть у вас виникнути з даного приводу, звертайтеся до сектору кадрового забезпечення Берегівського РВ УМВС України в Закарпатській області.

Яна Денисюк

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Державні службовці ...
Наступна новина: Співпали чотири зразки ДНК ...

КОМЕНТАРІ