Закарпаття: на Іршавщині з вини дорослого травмовано трьох дітей

Закарпаття: на Іршавщині з вини дорослого травмовано трьох дітей

08.11.14 11:32 0 603
До чергової частини Іршавського райвідділу міліції надійшло повідомлення від чергової лікаря Іршавської райлікарні про те, що до них доставлено трьох неповнолітніх дітей з тілесними ушкодженнями та подряпинами на тілі.

На місце пригоди відразу виїхала слідчо-оперативна група райвідділу. Як було з′ясовано правоохоронцями, 31-річний мешканець с.Арданово разом із своїми племінниками збирав на присадибній ділянці урожай картоплі. Після цього чоловік загрузив мішки з картоплею на мотоблок, а зверху на мішки сіли двоє неповнолітніх дітей. Чоловік почав штовхати мотоблок попереду себе і поряд з ним йшли ще двоє дітей. Раптом одне з коліс потрапило до ями посеред земельної ділянки, а мотоблок, втративши рівновагу, перекинувся і діти впали на землю. Таким чином троє дітей, віком 4, 8 та 9 років, отримали тілесні ушкодження та подряпини.

Чоловік відразу викликав карету швидкої медичної допомоги, до приїзду лікарів самотужки намагався надати їм допомогу.

За даним фактом слідчим Іршавського райвідділу Олесею Зейкан відкрито кримінальне провадження за ст.128 Кримінального кодексу України (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесні ушкодження). Чоловіка очікує покарання у вигляді громадських робіт на строк від 150 до 240 годин, виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до двох років.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові проходить ...
Наступна новина: Квартирант розпродав меблі ...

КОМЕНТАРІ