Працівники експертно-криміналістичної служби міліції провели профілактичну бесіду з ужгородськими школярами

Працівники експертно-криміналістичної служби міліції провели профілактичну бесіду з ужгородськими школярами

08.11.14 18:31 0 621
Учням 5-6 класів ЗОШ №12 м.Ужгорода було наголошено на правилах поведінки з піротехнічними засобами та вибухонебезпечними предметами.

Наближається пора зимових шкільних канікул і свят. А які ж свята для дітвори без петард, хлопушок та інших піротехнічних засобів? Лише от наслідки таких дитячих «салютів» часто бувають плачевними: від вибухів петард діти калічаться, а часом і гинуть.

Аби не сталося лиха з учнями Ужгородської ЗОШ №12, керівництво школи запросило на урок безпеки життєдіяльності працівників міліції.

З лекцією про правильне поводження з піротехнічними засобами перед учнями 5-6 класів виступив начальник сектору вибухотехнічних експертиз НДЕКЦ при УМВС області майор міліції Валерій Самозванцев.

Експерт наголосив на небезпеці, яку таїть в собі використання несертифікованої піротехнічної продукції, використання петард і салютів дітьми без нагляду дорослих тощо. Усе це може закінчитися плачевно.

Дітям також було продемонстровано відеопрезентацію, як правильно поводитися з піротехнічною продукцією. Також майор Самозванцев наголосив, аби діти були пильними й не брали до рук на вулиці, біля школи підозрілих предметів, сумок, які можуть містити вибухівку. Повідомляйте про всі підозрілі предмети дорослих!

Лекція експерта-вибухотехніка викликала великий інтерес школярів, які ставили чимало запитань експерту.

СЗГ УМВС України

в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ