В Закарпатській області мукачівські розшуковики за "гарячими слідами" затримали автомобільного крадія

В Закарпатській області мукачівські розшуковики за "гарячими слідами" затримали автомобільного крадія

08.11.14 13:01 0 632
Правоохоронці карного розшуку затримали 48-річного мукачівця, який викрав із салону автомобіля планшет і одразу намагався його продати. Також від чоловіка вилучили підроблене пенсійне посвідчення, яке він використовував для безкоштовного проїзду у маршрутках.

До мукачівських правоохоронців із заявою про крадіжку звернувся мешканець Ужгородщини. Чоловік повідомив, що на 15 хвилин відійшов від автомобіля, а коли повернувся, то виявив, що з салону автівки зник планшет марки «HTC». Також чоловік розповів, що машину він залишив у центральній частині міста - на вул.Духновича у м.Мукачеві.

За оперативною інформацією, працівники карного розшуку Мукачівського міськвідділу міліції Сергій Машіка та Михайло Попович неподалік центральної зупинки маршрутного таксі у м.Мукачеві побачили раніше судимого мукачівця, який підозріло себе поводив. Підозру викликало те, розповідають правоохоронці, що чоловік пропонував перехожим купити за безцінь планшет. Підійшовши до чоловіка ближче, оперативники карного розшуку побачили, що в руках мукачівець тримає планшет білого кольору. Це був той самий, крадений…

Під час особистого огляду в чоловіка було вилучено і підроблений документ – пенсійне посвідчення, видане на ім`я іншої людини, однак із вклеєною фотокарткою зловмисника.

Відомості про подію слідчий міськвідділу вніс до Єдиного реєстру досудових розслідувань за трьома статтями Кримінального кодексу України: крадіжка, підроблення та використання підробленого документу. Триває досудове розслідування.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ