Стартував мікропроект з промоції Львівщини,Підкарпатського та Люблінського воєводств

Стартував мікропроект з промоції Львівщини,Підкарпатського та Люблінського воєводств

08.11.14 11:16 0 580
Мікропроект №2 «Створення інноваційних транскордонних туристичних продуктів та спільна промоція Львівщини, Підкарпатського та Люблінського воєводств» фінансується Європейським Союзом. Він реалізовується в рамках парасолькового проекту «Спільна промоція туристичних можливостей та культурно-історичної спадщини Львівської області, Підкарпатського і Люблінського воєводств». Головний партнер – департамент міжнародного співробітництва та туризму Львівської обласної державної адміністрації, а з польської сторони – Гміна Медика.

Загальна мета мікропроекту – забезпечення комплексного підходу до створення та реалізації спільної туристичної маркетингової політики прикордонних регіонів Україна-Польща.

Мікропроект покликаний об'єднати усі заходи, скеровані на дослідження, популяризацію туристичних можливостей та представлення культурних особливостей прикордонного регіону, котрі будуть опрацьовані іншими учасниками парасолькового проекту.

Проектом передбачено промоцію туристичних можливостей Львівської області, Підкарпатського і Люблінського воєводств та розробку плану дій в частині забезпечення комплексного підходу до створення та реалізації спільної маркетингової політики, представлення партнерами туристичних можливостей регіонів. Це дозволить створити міцну основу для подальшої співпраці відповідних управлінь і відділів органів виконавчої влади Львівської області, Підкарпатського та Люблінського воєводств, значно підвищить конкурентоспроможність територій, на яких реалізовуватиметься увесь парасольковий проект.

Основними споживачами інноваційного транскордонного туристичного продукту будуть туристичні оператори Львівщини, Підкарпатського і Люблінського воєводств, організовані туристичні групи та туристи-індивідуали, що бажають відвідати прикордонні території.

Результатом реалізації мікропроекту буде:

- опрацьована та підписана дієва трьохстороння угода про пріоритети і заходи співробітництва у галузі туризму між Львівською областю, Підкарпатським і Люблінським воєводствами;

- проведено робочі зустрічі щодо опрацювань положень угоди, вдосконалення системи управління галуззю туризму в транскордонному регіоні, інформаційного обміну, запозичення досвіду тощо;

- розроблено та видано довідник про туристичні та курортно-рекреаційні можливості територій україно-польського прикордоння «Туризм без кордонів»;

- створено промоційний короткометражний фільм «Мандруй, відпочивай, живи» та проведено його візуалізацію на телебаченні;

- здійснено пізнавальний тур для журналістів з країн ЄС та СНД по Львівській області, Підкарпатському і Люблінському воєводствах.

Довідково:

Парасольковий проект «Спільна промоція туристичних можливостей та культурно-історичної спадщини Львівської області, Підкарпатського і Люблінського воєводств» об'єднав зусилля 10-ти українських та 10-ти польських партнерів на рівні Мікропроектів 1-10. Головними партнерами Мікропроектів виступають українські організації, котрі мають досвідчених партнерів із польської сторони.

Метою парасолькового проекту є покращення культурного, соціально-економічного, інвестиційного клімату транскордонного регіону України та Республіки Польща завдяки розвитку в'їзного і внутрішнього туризму.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ