Чернігів: Міський голова вважає за не доцільне відключення опалення через потепління

Чернігів: Міський голова вважає за не доцільне відключення опалення через потепління

08.11.14 14:35 0 735
Чернігівський міський голова Олександр Соколов вважає за не доцільне відключення теплопостачання через потепління. Про це він сказав в інтерв'ю ТРА "Новий Чернігів".

За словами керівника Чернігова, теплопостачальні організації працюють з максимальним режимом економії. Крім того, затрати будуть більшими, якщо відключити опалення, а потім знову його включити.

О.Соколов зазначив, що місто увійшло без надзвичайних ситуацій в опалювальний сезон. Чернігівська ТЕЦ вугіллям забезпечена, незважаючи на припинення постачання палива із Донецької області. Підприємство уклало два контракти на постачання вугілля із Російської Федерації та Південно-Африканської Республіки, що за своїми характеристиками підходить для ТЕЦ. Із Кузбасу вже надійшло 50% обсягів поставок (контракт на 110 тис. тонн), з ПАР 15 листопада у порт Южний має прибути корабель із 70 тис. тонн вугілля для Чернігівської ТЕЦ. Після розвантаження паливо доставлять у Чернігів залізницею.

Також міський голова повідомив, що у Чернігові не планують переносити шкільні канікули. "Ніяких змін поки що робити не будемо. Плануємо працювати у звичайному режимі", - сказав він.

Як повідомлялося, опалювальний сезон 2014-2015 років у Чернігові розпочався із 23 жовтня.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ