У Рівненській області рятувальники ліквідували пожежу у двохповерховому житловому будинку

У Рівненській області рятувальники ліквідували пожежу у двохповерховому житловому будинку

08.11.14 09:54 0 589
07 листопада о 03:40 в чергову службу Головного управління ДСНС у Рівненській області надійшло повідомлення, що в селі Корнин Рівненського району горить житловий будинок. На місце події відразу було направлено чергові відділення на 4 пожежних автоцистернах. Для координації роботи пожежно-рятувальних підрозділів виїхав оперативно-координаційний центр облуправління ДСНС.

На місці події виявилось, що горить покрівля двохповерхового цегляного будинку розміром 14х10 метрів. Для ліквідації пожежі було подано 3 водяних стволи із різних напрямків. Завдяки оперативним та злагодженим діям бійців ДСНС вдалося не допустити розповсюдження вогню на другу частину будинку та сусідні будівлі. О 04:30 пожежу було локалізовано. Щоб повністю ліквідувати загоряння вогнеборцям довелося демонтовувати метало черепицю покрівлі.

Вогнем було пошкоджено 80 кв.м. покрівлі у приватного будинку, оздоблення кімнат, меблі та речі домашнього вжитку на другому поверсі.

Травмованих та загиблих на місці під час пожежі немає. Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група правоохоронців та працівників ДСНС для встановлення розміру завданих матеріальних збитків та причини виникнення пожежі.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Луцький міський голова ...

КОМЕНТАРІ