Рівненські оперативники вилучили чотири кілограми марихуани

Рівненські оперативники вилучили чотири кілограми марихуани

08.11.14 11:47 0 593
Житель обласного центру, раніше судимий, 45-річний Олег на території власного господарства, що по вулиці Лікарняна в обласному центрі, вирощував особливо небезпечний наркотик. Чоловік розповів міліціонерам, що ростив «дурман» виключно для власного вживання.

5 листопада 2014 року під час санкціонованого обшуку в помешканні зловмисника правоохоронці виявили та вилучили у великих розмірах особливо небезпечний наркотичний засіб — марихуана, вагою близько чотири кілограми та два пристрої для куріння з нашаруванням речовини коричневого кольору.

Чоловік проживає з дружиною та хворою мамою. Раніше судимий за злочин пов'язаний з незаконним обігом наркотиків, лише два роки тому звільнився з місць позбавлення волі.

Олег розповів працівникам міліції, що у вирощував «дурман» для себе. Наразі ж правоохоронці встановлюють чи не причетний чоловік до збуту вищевказаного наркотику.

— Стосовно чоловіка відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (зберігання наркотиків), — зазначив начальник Рівненського МВ УМВС України в Рівненській області Руслан Мельник. – Усе вилучене направлено на дослідження у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр. Триває досудове розслідування.

Зловмиснику загрожує кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Надія ЮРЧУК,

Рівненський МВ УМВС

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області за ...

КОМЕНТАРІ