відбулася робоча нарада обласного штабу з питань соціального забезпечення громадян України,які переміщуються з тимчасово окупованих територій та районів проведення антитерористичної операції

відбулася робоча нарада обласного штабу з питань соціального забезпечення громадян України,які переміщуються з тимчасово окупованих територій та районів проведення антитерористичної операції

08.11.14 14:19 0 614
07 листопада в Рівненській обласній державній адміністрації відбулася робоча нарада обласного штабу з питань соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованих територій та районів проведення антитерористичної операції.

У порядку денному наради, яка проходила під головуванням заступника голови облдержадміністрації – голови обласного штабу Олександра Савчука, члени обласного штабу обговорили низку організаційних питань. Зокрема йшлося про організацію надання благодійної та гуманітарної допомоги для найбільш незахищених верств населення (пенсіонерів, інвалідів, одиноких, матерів з малолітніми дітьми, тощо), що виїхали із зони АТО та забезпечення їх найнеобхіднішими речами: продуктами харчування, побутовою технікою, теплим одягом і взуттям, засобами індивідуальної гігієни для дорослих та грудних малюків, канцелярським приладдям для школярів, новорічними та різдвяними подарунками для дітей переселенців.

Окремо обговорювалося питання тісної співпраці з волонтерськими та благодійними фондами Рівненщини, а також залучення подібних організацій із закордону. Піднімалося питання і щодо організації транспорту і виділення складських приміщень для перевезення та зберігання гуманітарної допомоги.

Заступник начальника ГУ ДСНС України у Рівненській області підполковник служби цивільного захисту Олександр Мохрик запропунував присутнім представникам благодійних організацій долучитися до роботи по встановленню та забезпеченню функціонування мобільних пунктів обігріву протягом зимового періоду 2014-2015 року на території Рівненщини. А саме, посприяти в наданні допомоги ліжками, обігрівачами, ковдрами, ліками для наданням першої медичної допомоги. Благодійники з розумінням віднеслися до пропозиції та пообіцяли зі своєї сторони усіляке активне сприяння.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Голова Житомирської ...
Наступна новина: Звернення начальника У ДСНС ...

КОМЕНТАРІ