На Рівненському "Азоті" пройшли навчання з ліквідації пожежі

На Рівненському "Азоті" пройшли навчання з ліквідації пожежі

08.11.14 13:24 0 642
07 листопада найбільшому хімічному підприємстві області ПАТ «Рівнеазот» відбулися навчання з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. За легендою, в результаті поломки насосу в насосній одного із цехів та його розгерметизації стався витік легкозаймистої речовини по всій площі приміщення з послідуючим її горінням. На момент прибуття перших пожежно-рятувальних підрозділів пожежа поширилася на всю площу насосної загрожуючи суміжним приміщенням. Рятувальники для ліквідації пожежі в апаратах захисту органів дихання подали пінні стволи ГПС-600 та водяні стволи для захисту обладнання та покрівлі. Разом з тим, будівлю було знеструмлено, припинені всі технологічні процеси, працівники евакуйовані.

За короткий термін часу завдяки злагодженій роботі аварійних служб об’єкту та вогнеборців пожежу було ліквідовано та не допущено розповсюдження вогню.

Як відзначають організатори навчань, органи управління та сили цивільного захисту об’єкта продемонстрували готовність до дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій та аварій.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі нагородили ...
Наступна новина: На Хмельниччині вогнеборці ...

КОМЕНТАРІ