На Тернопільщині міліціонери охорони,оперативно прибувши до охоронюваної телевежі,вберегли життя юних горе-екстремалів

На Тернопільщині міліціонери охорони,оперативно прибувши до охоронюваної телевежі,вберегли життя юних горе-екстремалів

08.11.14 09:08 0 571
Всесвітні флешмоби штовхають молодих людей на необдумані кроки. Ризикуючи життям, вони йдуть на все, аби отримати бажаний результат та екстремальні відчуття.

Серед таких любителів екстриму опинилися юні тернополяни. Двоє юнаків вирішили підкорити радіотелевізійну станцію, яка знаходиться у с. Лозова на Тернопільщині, висота якої сягає 252 м. Затьмарені жагою до підкорення висоти, а підкорення, власне, зафіксувати на фотографії, хлопці не врахували, що дана телевежа перебуває ще й під великою напругою. Через необачну поведінку вони за лічені хвилини могли б розпрощатись із життям.

Вберегти юнаків від необдуманих кроків вдалось правоохоронцям, адже даний об'єкт перебуває під охороною Управління Державної служби охорони при УМВС України в Тернопільській області.

Ввечері від оператора головного пульту спостереження Управління ДСО до наряду спецпідрозділу груп затримання надійшло повідомлення, що на телевізійній вежі спрацювала тривожна сигналізація. Прибувши на місце виклику, наряд міліції виявив на вежі 17-ти і 18-річного юнаків. Неочікуваному візиту правоохоронців хлопці були не раді, адже їм не вдалося реалізувати задумане, до якого вони ретельно підготувались. Про це свідчив вміст їх сумок, де були продукти харчування і теплий одяг.

Вечір розваг для хлопців закінчився у Тернопільському районному відділі міліції, оскільки скоєне ними правопорушення кваліфікується як дрібне хуліганство – за статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

УДСО при УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Темою цьогорічного ...

КОМЕНТАРІ