На Тернопільщині забаганка 16-річного юнака обернулася проблемами із законом

На Тернопільщині забаганка 16-річного юнака обернулася проблемами із законом

08.11.14 13:04 0 591
Із заявою про крадіжку до співробітників Борщівського райвідділу внутрішніх справ звернулися батьки 16-річного жителя Теребовлянщини. Вони повідомили, що з кімнати гуртожитку Агротехнічного коледжу, де навчається їхній син, викрали ноутбук.

Правоохоронці оперативно зреагували і невдовзі з'ясували усі обставини злочину.

Як повідомив начальник Борщівського райвідділу міліції Володимир Горб'як, до крадіжки причетний 16-річний мешканець Хмельницької області – товариш потерпілого.

Хлопці жили в одному гуртожитку, разом навчалися та готувалися до занять. Власник ноутбука неодноразово давав товаришу пограти комп'ютерні ігри.

План крадіжки, кажуть слідчі, юнак ретельно спланував. Викрав у однокурсника ключ від кімнати, відпросився з пари під приводом хвороби, та проник до житла. Ноутбук спакував у сумку й втік.

Крадену техніку хлопець завіз додому на Хмельниччину. Саме з батьківського дому правоохоронці вилучили комп'ютер та повернули власнику.

Горе-товаришу доведеться відповісти за скоєний протиправний вчинок. За фактом злочину, передбаченим ст. 185 ККУ(крадіжка), відкрите кримінальне провадження.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ