Квартирант розпродав меблі з орендованої квартири тернополянки

Квартирант розпродав меблі з орендованої квартири тернополянки

08.11.14 11:37 0 587
Здаючи квартиру в оренду, жителька Тернополя сподівалася покращити своє матеріальне становище. Натомість зазнала лише втрат. Квартиранти винесли з помешкання жінки усі меблі.

Із заявою про крадіжку з квартири до співробітників Тернопільського міськвідділу міліції звернулася 47-річна мешканка обласного центру. Жінка повідомила, що декілька місяців вона здавала в оренду свою квартиру молодій сім'ї. Однак одного дня квартиранти раптово зникли, а разом з ними усі меблі з помешкання. Потерпіла оцінила збитки на суму понад 14 тисяч гривень.

Правоохоронці почали з'ясовувати усі обставини крадіжки та встановлювати особи квартирантів. Стало відомо, що квартиру в потерпілої орендувала сім'я із Києва.

Причетним до крадіжки меблів виявився 44-річний киянин. Чоловік зізнався, що продав чуже майно, а гроші витратив на власні потреби.

Уникнути відповідальності за вчинене киянину не вдалося. Відносно нього відрито кримінальне провадження. Йому інкримінують статтю 185 ККУ (крадіжка). Триває досудове розслідування.

За матеріалами Досьє 102
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Буковина: на Глибоччині ...

КОМЕНТАРІ