Ешелоновану лінію оборони не створили – волонтер Касьянов з «Арміїї SOS»

Ешелоновану лінію оборони не створили – волонтер Касьянов з «Арміїї SOS»

08.11.14 08:03 0 645
Час перемир’я був згаяний дарма, армію до зими належним чином не підготували, лінію оборони не створили, стверджує активіст волонтерського руху «Армія SOS» Юрій Касьянов. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

«Коли було оголошено перемир’я, нам говорили, що це перемир’я дозволить нам підготуватися до подальшої війни. Зараз я бачу, що цей час фактично згаяли даремно», – розповів Касьянов у ефірі програми «Ми Разом» Радіо Свобода.

За його словами, обіцяну лінію оборони не створили.

Ешелонованої лінії оборони, яка мала б стримувати наступ противника, російських військ, фактично немає, а бійці не готові до зими, зазначає Касьянов.

«Останній ра,з коли ми повернулися, ми проїхалися по всьому фронту, розвозячи теплі речі, одяг, прилади, навчаючи людей користуватися безпілотними літальними апаратами. Ми проїхалися по всьому фронту, починаючи з Маріуполя і закінчуючи Щастям. Ситуація на фронті невтішна», – розповідає волонтер. YouTube

Касьянов переконаний, що так зване перемир’я згубне для української армії, а при адекватному командуванні «ми б вже давно завершили війну».

«Ми можемо досить швидко підготуватися до війни, але потрібно знову ж адекватне керівництво, потрібна політична воля, потрібні командири, які будуть ухвалювати адекватні рішення на місцях. І потрібні ресурси», – вважає Касьянов.

Громадянська ініціатива «Армія SOS» – одна з тих, які допомагають тим, хто перебуває у районі активних бойових дій. Небайдужі люди жертвують гроші й передають речі, а волонтери купують необхідні речі для АТО й везуть все безпосередньо на фронт.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську ...
Наступна новина: У Рівненській області за ...

КОМЕНТАРІ