Заступник начальника УМВС України в Хмельницькій області Роман Гаврилюк провів виїзний прийом громадян

Заступник начальника УМВС України в Хмельницькій області Роман Гаврилюк провів виїзний прийом громадян

09.11.14 10:10 0 793
Анонсований заздалегідь прийом керівника відбувся у селі Летава Чемеровецького району і тривав дві години. Місцеві мешканці прийшли на зустріч до міліцейського посадовця, щоб поділитися своїми проблеми та подякувати за роботу.

Декілька селян спеціально відірвалися від щоденних справ, аби прийти та подякувати дільничному інспекторові Чемеровецького райвідділу Олексію Генсіровському. Молодий лейтенант обслуговує дільницю у селі Летава не так давно, але вже встиг добре себе зарекомендувати. Селяни характеризують його як добросовісну, скромну та порядну людину і хорошого правоохоронця, який сумлінно захищає та відстоює правопорядок на своїй адміністративній дільниці, з розумінням та повагою ставиться до місцевих мешканців та швидко вирішує їхні проблеми.

Серед питань, з якими прийшли на прийом до полковника міліції Гаврилюка летавчани, звучало і чимало пропозицій та побажань щодо належного матеріально-технічного забезпечення правоохоронних органів. Відвідувачі висловили сподівання та впевненість в тому, що правоохоронні органи району в змозі виконувати завдання, поставлені керівництвом держави та умовами сьогодення.

Добросовісне виконання службових обов'язків – завдання кожного працівника міліції, адже щирі слова вдячності від громадян - найкраща похвала для правоохоронців.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Чернівецькій області моя ...

КОМЕНТАРІ