Міліціонери обласного центру оперативно знайшли крадійку грошей та пенсійного посвідчення від пенсіонера з ужгородщини

Міліціонери обласного центру оперативно знайшли крадійку грошей та пенсійного посвідчення від пенсіонера з ужгородщини

09.11.14 10:08 0 684
Ужгородські міліціонери відкрили кримінальне провадження відносно кмітливої жінки, яка обікрала гостя свого родича. Такий вчинок може коштувати їй волі.

Днями із заявою до Ужгородського міськвідділу міліції звернувся 85-річний житель району. Пенсіонер повідомив, що перебуваючи в гостях у місті Ужгороді, хтось поцупив його пенсійне посвідчення та гроші в сумі 1500 гривень.

Як розповів пенсіонер, що проживає в Ужгородському районі. В місто приїхав у гості до свого знайомого, де залишився на ніч. Прокинувшись ронком наступного дня, виявив відсутність своїх грошей та пенсійного посвідчення, які напередодні ввечері, сховав під килим у вітальній кімнаті, де власне й відпочивав. Думав так безпечніше, нажаль помилився... Хто саме міг скоїти крадіжку пенсіонер вказати не міг, адже в будинку крім його приятеля живуть, ще кілька чоловік...

Вжитими заходами працівників карного розшуку міськвідділу міліції було встановлено, що до скоєння злочину причетна 48-річна родичка приятеля. У скоєному жінка зізналася та розповіла, що крадіжку вчинила рано вранці, коли дідусь, ще відпочивав. Зайшла до кімнати і побачила, що з-під килима визирають гроші. Довго не думаючи, забрала їх й спокійно пішла за покупками. Всі гроші потратила на дорогі коктейлі в одному з розважальних закладів міста.

Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), санкція якої передбачає покарання у вигляді виплати штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виконання виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ