В Житомирській області правоохоронці затримали крадійку та повернули власниці мобільний телефон

В Житомирській області правоохоронці затримали крадійку та повернули власниці мобільний телефон

09.11.14 13:34 0 633
Оперативники Новоград-Волинського міськвідділу міліції затримали місцеву жительку, яка викрала мобільний телефон із службового кабінету працівниці державної установи. Триває досудове розслідування.

До чергової частини Новоград-Волинського міськвідділу міліції надійшло телефонне повідомлення від 22-річної місцевої жительки. Заявниця повідомила про те, що з її робочого кабінету зник вартісний мобільний телефон.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу. Правоохоронці одразу з'ясували всі обставини події: від моменту, коли заявниця бачила свій ґаджет востаннє, і до моменту, коли виявила його відсутність, до її кабінету заходили лише двоє відвідувачок.

Дівчата були подругами - такий висновок міліціонери зробили, проаналізувавши переказаний потерпілою зміст їх розмови між собою. Одна з них прийшла до відділу у справах, аби оформити документи, а інша - просто склала їй компанію.

Міліціонери також з'ясували, що працівниця установи кілька разів залишала відвідувачок у робочому кабінеті, виходячи у справах. Мобільний телефон вона необачно покинула на столі. Коли ж усі справи було завершено і відвідувачі пішли, працівниця і виявила відсутність свого вартісного ґаджета.

Провівши низку оперативних заходів, правоохоронцям вдалося розшукати дівчат, в однієї з яких і вилучили викрадену річ.

Зловмисницею виявилась 21-річна місцева жителька. Вона зізналась правоохоронцям, що скориставшись моментом, коли співробітник установи вийшла з кабінету, а її подруга була заклопотана заповнюванням необхідної документації, взяла зі столу мобільний телефон, вимкнула його і поклала до кишені. Викрадене сподівалась продати, але не встигла.

- Слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За вчинення кримінального правопорушення дівчині загрожує до 3 років позбавлення волі, - коментує начальник Новоград-Волинського міськвіддлу міліції Сергій Рябошапка.

Інна Вовченко,

Новоград-Волинський МВ

УМВС України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ