Звернення начальника ДАІ України Анатолія Сіренка до особового складу з нагоди благодійної акції «Здай кров – врятуй життя!»

Звернення начальника ДАІ України Анатолія Сіренка до особового складу з нагоди благодійної акції «Здай кров – врятуй життя!»

09.11.14 11:49 0 612


Шановні колеги!

Щодня переливання крові потребують сотні людей. На жаль, добровільних донорів стає все менше й менше. А от людей, які очікують такої допомоги тільки більшає, тим паче в умовах проведення антитерористичної операції на сході. Вважаю, що всі ми приходимо у цей світ робити добро, тож якщо у наших силах врятувати життя хоча б однієї людини, ми повинні зробити для цього все, що в наших силах. За моєї ініціативи впродовж наступного тижня пройде всеукраїнська благодійна акція «Здай кров – врятуй життя!», під час якої всі бажаючі мають змогу стати донорами для потерпілих у зоні АТО та дорожньо-транспортних пригодах.

У своїй діяльності ми часто зіштовхуємося з ситуаціями, коли переливання крові – єдиний вихід врятувати людині життя. Рахунок іноді йде на секунди. І як правоохоронці, і як просто громадяни, залишатися осторонь ми не маємо права. Здавати кров у порятунок життя є доброю традицією для вартових доріг. Радий відзначити, що в лавах ДАІ є чимало почесних донорів, безкорислива допомога яких врятувала життя не одній людині. Нагадую, що перш ніж пройти таку процедуру, донор повинен завчасно дотримуватися рекомендованої дієти, а перед самою здачею необхідно пройти медичний огляд. Тому, в даному випадку, мова йде тільки про усвідомлений вибір, який кожна людина робить для себе сама. Записатися в ряди донорів можливо в будь-якому міському центрі крові. Я, в свою чергу, закликаю всіх небайдужих приєднатися до акції. Зважте, можливо саме Ви врятуєте комусь життя.

Начальник Департаменту

ДАІ МВС України

генерал-майор міліції

Анатолій Сіренко
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінничині міліціонери ...

КОМЕНТАРІ