На Вінничині міліціонери "на гарячому" затримали квартирних крадіїв

На Вінничині міліціонери "на гарячому" затримали квартирних крадіїв

09.11.14 11:49 0 562
В Літинському районі місцеві міліціонери спільно з працівниками ДАІ по гарячих слідах затримали трьох зловмисників віком 23,24 та 25 років, які обікрали будинок місцевого жителя.

За допомогою до правоохоронців звернувся 53-річний житель одного з сіл району та розповів, що щойно троє невідомих обікрали його будинок та втекли з місця злочину на авто.

Як розповів в.о. начальника Літинського райвідділу міліції Юрій Найчук, основним завданням міліціонерів було затримати зловмисників. Тож, не гаючи часу, правоохоронці почали переслідувати підозрюваних та передали орієнтування працівникам ДАІ.

Спільними зусиллями працівників слідчо-оперативної групи та державтоінспекторів зловмисники були затримані на стаціонарному посту «Літин».

Ними виявились двоє мешканців Кіровоградської області та жителька Закарпаття. Під час особистого огляду у підозрюваних було вилучено частину викрадених речей.

В ході перевірки зловмисників на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території області правоохоронці також обґрунтовано підозрюють їх у скоєнні пограбування у Вінницькому районі.

Наразі підозрювані затримані в процесуальному порядку за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення за ч.3 ст.185 КК України (крадіжка). Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Житомирі міліціонери ...

КОМЕНТАРІ